TenderSignalering

De Europese Unie publiceert elke werkdag ruim 500 nieuwe Europese aanbestedingen van overheden en nutsbedrijven plus ruim 400 wijzigingen, aanvullingen en gunningsberichten. In het bedrijfsleven is er meestal geen tijd om deze berg informatie door te nemen.

TenderSignalering© maakt uw persoonlijke selectie uit de ruim 200.000 Europese aanbestedingen per jaar:
  • Wij selecteren de voor uw bedrijf interessante nieuwe Europese aanbestedingen van de overheid uit het Publicatieblad van de Europese Unie.
  • Uniek in Nederland: wij kunnen er voor zorgen u ook op de hoogte blijft van gepubliceerde nationale aanbestedingen in uw vakgebied.
  • De zoekcriteria stellen wij samen met u op. De overeengekomen selectie van Europese aanbestedingen kan op elk moment en zonder kosten worden aangepast.
  • Dagelijkse toezending per e-mail, fax of gewoon per post.
  • Telefonische helpdesk voor het beantwoorden van uw vragen over de Europese aanbestedingsregels.
  • Optioneel biedt EG-adviescentrum training en persoonlijke begeleiding bij het inschrijven op overheidsopdrachten.
  • U betaalt nooit meer dan nodig is.

Indien u het aanvraagformulier voor een offerte invult en aan ons toezendt, dan ontvangt u binnen 2 weken meer informatie over TenderSignalering en een offerte.

Voorbeelden

TenderPlus biedt all-in of pay-per-tender-abonnementen. De prijs van dit laatste abonnement is afhankelijk van het aantal geselecteerde aanbestedingsberichten en de wijze van toezending. In een aantal voorbeelden TenderSignalering kunt u voor bepaalde productgroepen nu direct zien hoeveel Europese aanbestedingen worden gepubliceerd en wat een abonnement ongeveer kost.

TenderPlus kan een aanbesteding voor u in de gaten houden of een éénmalige selectie maken van lopende en recente Europese aanbestedingen die voor uw bedrijf van belang zijn. Bel ons voor een offerte!

Nieuws