Over ons

TenderPlus is voortgekomen uit EG-adviescentrum *) dat in 1987 een van de eerste deelnemers was in het Euro Info Centre-netwerk dat is opgezet op initiatief van de Europese Commissie. In 1997 startte EG-adviescentrum als eerste in Nederland een tenderservice voor bedrijven. In de loop der jaren is deze service steeds verder verbeterd en uitgebreid met de ondersteuning van bedrijven bij het inschrijven op overheidsopdrachten in de vorm van workshops en trajectbegeleiding.

TenderPlus werkt samen met diverse partners die gezamenlijk een breed pakket aan diensten aanbieden aan bedrijven en overheden op het gebied van Europese aanbestedingen.

*) EG-adviescentrum informeerde met het EIC het Nederlandse MKB over de Interne Markt van de Europese Unie. Ondersteund door de De Europese Commissie hielp het EIC het MKB met advies en dienstverlening om te profiteren van de mogelijkheden die dit biedt. Doordat EG-adviescentrum op vele werkterreinen kennis en expertise had opgebouwd kon het klanten (ook overheden) met uiteenlopende problemen op de Interne Markt ondersteunen en een breed pakket dienstverlening aanbieden. De adviezen hadden voornamelijk betrekking op zakendoen in Europa, de Europese wet- en regelgeving en het Europese beleid. Op 31 december 2005 heeft het EG-adviescentrum haar EIC-activiteiten beŽindigd.

Nieuws